Φόρτωση ...

Κυκλοφόρησε το μουσικό CD του Ομίλου «Στολίδια του Ανέμου»

«Κάθε φορά που κάποιος σας μιλάει, που ακούτε κάποιον ήχο, δημιουργήστε μια μουσική κι έναν ρυθμό. Πηγαίνετε πιο μακριά από εκείνο που μπορούν να φτάσουν οι αισθήσεις, φέρνοντας στην επιφάνεια την αρμονία που κρύβεται. Δημιουργήστε μουσική, ακούστε την, ζήστε την, απολαύστε την. Έτσι θα μάθετε σιγά-σιγά να μπαίνετε βαθειά μέσα στα πράγματα και να ενώνεστε μαζί τους.»

Ο Δάσκαλος του Ομίλου Δημήτρης Κακαλίδης

 

 

Κάθε ήχος, από τον πιο μελωδικό ως τον καθημερινό ήχο της πολύβουης πόλης, ο ήχος που μας ηρεμεί αλλά και αυτός που φαντάζει «ρύπανση» στα αυτιά μας, όλοι οι ήχοι έχουν μέσα τους το ρυθμό και την αρμονία. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο όλοι οι ήχοι στην πραγματικότητα είναι στολίδια, τα οποία μπορούμε όχι μόνο να απολαύσουμε αλλά και να δημιουργήσουμε οι ίδιοι, μετατρέποντας τη ζωή μας σε αρμονική συμφωνία.

 

Μέσα από αυτή την οπτική δημιουργήσαμε αυτό το μουσικό cd. Άλλωστε η πολύπλευρη δράση του Ομίλου, στην αυτογνωσία, την προσφορά στον συνάνθρωπο, στη φιλοσοφία, τα γράμματα, την επιστήμη δε θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει και τη μουσική, η οποία μπορεί να δονήσει όλο μας το είναι και να μας φέρει μεγάλη ψυχική ανάταση.

 

Το cd περιλαμβάνει δέκα τραγούδια σε μουσική του Δασκάλου Δ. Κακαλίδη και στίχους του ίδιου και του ποιητή Δ. Καρβούνη. Η μουσική ενορχηστρώθηκε και ερμηνεύτηκε από τη νέα καλλιτέχνιδα Μαρίζα Αντωνοπούλου, μέλος του Ομίλου, η οποία θέλοντας να εκφράσει την αγάπη της για τη μουσική και την ένωση που βιώνει με τη συνεχή μελωδία της ίδιας της ζωής, συντόνισε μια ομάδα από μουσικούς και μέλη του Ομίλου για την δημιουργία αυτού του cd.

 

Η παραγωγή έγινε από την Πολιτιστική Δράση ΕΜΣΕ και η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Arion Music Studio. Τα «Στολίδια του Ανέμου» μπορείτε να βρείτε στα μεγάλα δισκοπωλεία.

 

Καλή ακρόαση!