Φόρτωση ...

Στολίδια του ανέμου


Τιμή: 10.00

«Κάθε φορά που κάποιος σας μιλάει, που ακούτε κάποιον ήχο, δημιουργήστε μια μουσική κι έναν ρυθμό. Πηγαίνετε πιο μακριά από εκείνο που μπορούν να φτάσουν οι αισθήσεις, φέρνοντας στην επιφάνεια την αρμονία που κρύβεται. Δημιουργήστε μουσική, ακούστε την, ζήστε την, απολαύστε την. Έτσι θα μάθετε σιγά-σιγά να μπαίνετε βαθειά μέσα στα πράγματα και να ενώνεστε μαζί τους.»

 

Δημήτρης Κακαλίδης, ποιητής, φιλόσοφος και Δάσκαλος του Ομίλου Εξυπηρετητών

 

Κάθε ήχος, από τον πιο μελωδικό ως τον καθημερινό ήχο της πολύβουης πόλης, ο ήχος που μας ηρεμεί αλλά και αυτός που φαντάζει «ρύπανση» στα αυτιά μας, όλοι οι ήχοι έχουν μέσα τους το ρυθμό και την αρμονία. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο όλοι οι ήχοι στην πραγματικότητα είναι στολίδια, τα οποία μπορούμε όχι μόνο να απολαύσουμε αλλά και να δημιουργήσουμε οι ίδιοι, μετατρέποντας τη ζωή μας σε αρμονική συμφωνία.

 

Μέσα από αυτή την οπτική δημιουργήθηκε αυτό το μουσικό cd. Άλλωστε η πολύπλευρη δράση του Ομίλου Εξυπηρετητών στην αυτογνωσία, την προσφορά στον συνάνθρωπο, στη φιλοσοφία, τα γράμματα, την επιστήμη δε θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει και τη μουσική, η οποία μπορεί να δονήσει όλο μας το είναι και να μας φέρει μεγάλη ψυχική ανάταση.

 

Το cd περιλαμβάνει δέκα τραγούδια σε μουσική του ποιητή και φιλόσοφου Δ. Κακαλίδη και στίχους του ίδιου και του ποιητή Δ. Καρβούνη. Η μουσική ενορχηστρώθηκε και ερμηνεύτηκε από τη νέα καλλιτέχνιδα Μαρίζα Αντωνοπούλου, μέλος του Ομίλου Εξυπηρετητών, η οποία θέλοντας να εκφράσει την αγάπη της για τη μουσική και την ένωση που βιώνει με τη συνεχή μελωδία της ίδιας της ζωής, συντόνισε μια ομάδα από μουσικούς και μέλη του Ομίλου για την δημιουργία αυτού του cd.

 

Η παραγωγή έγινε από την Πολιτιστική Δράση ΕΜΣΕ και η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Arion Music Studio. Στις 21/01/2012 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του CD στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ στην Αθήνα όπου η Μ. Αντωνοπούλου ερμήνευσε τραγούδια μέσα από το CD και μάγεψε τους ακροατές. Τα «Στολίδια του Ανέμου» μπορείτε να βρείτε στα μεγάλα δισκοπωλεία.

 

Καλή ακρόαση!

 

  • κάντε like στη σελίδα του CD μας στο facebook και δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσίαση του CD μας στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ.