Φόρτωση ...

Παρουσίαση του έργου της συγγραφέως κ. Παναγιώτας Χριστοπούλου-Ζαλώνη από το Λογοτεχνικό Εργαστήρι μας

Tο Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 στο χώρο του Ομίλου Εξυπηρετητών, έγινε με επιτυχία η παρουσίαση του έργου της εκλεκτής ποιήτριας, πεζογράφου, δοκιμιογράφου, ζωγράφου Παναγιώτας Χριστοπούλου-Ζαλώνη.

 

Την εκδήλωση διοργάνωσε με τον πρωτότυπο και μοναδικό της τρόπο η ομάδα του «Λογοτεχνικού Εργαστηρίου» των εκδόσεων «Μέγας Σείριος» και την τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί άνθρωποι του Πνεύματος, διακεκριμένοι λογοτέχνες, ποιητές και πολλοί φίλοι των γραμμάτων και των τεχνών.


Η υπεύθυνη των Εκδόσεων Μέγας Σείριος και του Λογοτεχνικού Εργαστηρίου, ποιήτρια-οικονομολόγος, προλόγισε και συντόνισε την παρουσίαση και μίλησε για το ευρύ έργο του Ομίλου, που εργάζεται ακατάπαυστα μέσα από την Ποίηση και τη Λογοτεχνία, μέσα από όλες τις Τέχνες, τη φιλοσοφία και τις επιστήμες για να συνειδητοποιήσει ο άνθρωπος το μεγαλείο του εαυτού του.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο που βοήθησε να γνωρίσουμε βασικά στοιχεία από την προσωπικότητα και το έργο της ποιήτριας.

 

Στη συνέχεια η κα Βασιλική Εργαζάκη, ποιήτρια-μαθηματικός, μέλος του Λογοτεχνικού Εργαστηρίου, η οποία μελέτησε και εμβάθυνε στο έργο της κας Ζαλώνης, έκανε τη βασική παρουσίαση.

Επίσης μίλησαν:

Ο κος Ντίνος Κουμπάτης, σκηνοθέτης, ηθοποιός, λογοτέχνης και ιδρυτής του πολιτιστικού συλλόγου "Το Καφενείο των Ιδεών" με έδρα την Σαλαμίνα.

Ο κος Σταύρος Σταύρου φιλόλογος, ιστορικός και λογοτέχνης καθώς και ο συγγραφέας, ποιητής κ. Νίκος Μπατσικανής.

Ο κος Χρήστος Σκιαδαρέσης φιλόλογος, ποιητής παρουσίασε το βιβλίο «καθηρημένα αστέρια».

Για το έργο της κας Ζαλώνη στην Αλβανία μίλησε ο ποιητής κος Σπύρος Τζαβάρας.

 

Η ομάδα του Λογοτεχνικού Εργαστηρίου παρουσίασε ένα ακόμη βίντεο με το ποίημα «Τι μαγεία» από το βιβλίο «ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ».

 

Η εκδήλωση έκλεισε με ομιλία της προσκεκλημένης μας η οποία ευχαρίστησε την λογοτεχνική μας ομάδα λέγοντας ότι δεν της έχει ξαναγίνει τόσο υπέροχη παρουσίαση και ότι πράγματα σαν αυτές τις παρουσιάσεις είναι που στηρίζουν τους ποιητές να συνεχίζουν το έργο τους.

 

Ακολούθησε μικρή δεξίωση στους χώρους του Ομίλου, όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα.