Φόρτωση ...

«Εμπειρίες μιας πνευματικής θεραπεύτριας» – παρουσίαση μέσα από τα μάτια δύο νέων πνευματικών θεραπευτριών - Μέρος Α'

Στην πρώτη συνάντησή μας, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, ξεδιπλώθηκε η ιστορία της συγγραφέως, η οποία με έναυσμα το προσωπικό της πρόβλημα υγείας έφτασε όχι μόνο να γνωρίσει τον Όμιλο και τη διδασκαλία του, αλλά και να εκφράσει την απόφαση να μετέχει και η ίδια στο έργο της πνευματικής θεραπείας.

 

Από τη στιγμή εκείνη ξεκινά η ιστορία της πνευματικής θεραπεύτριας κας Κικής Κεραμίδα, η οποία αφιέρωσε όλη τη ζωή της στην υπηρεσία των συνανθρώπων της μέσα από την πνευματική θεραπεία με ολοκληρωτικό ενδιαφέρον και χωρίς να ζητά οτιδήποτε για τον εαυτό της, όπως εξάλλου το δίδαξε και το πραγμάτωσε ο Δάσκαλος και συνεχίζουν να το πραγματώνουν όλοι οι μαθητές του μέχρι σήμερα.

 

Με αφορμή το βιβλίο μιλήσαμε για το τι είναι πνευματική θεραπεία, τι σημαίνει να είναι κάποιος πνευματικός θεραπευτής και μέσα από ποια θέση λειτουργεί σε όλη την καθημερινότητά του. Είδαμε την ιστορία του θεραπευτικού τμήματος του Ομίλου που από την ίδρυσή του δε σταμάτησε ούτε στιγμή να εργάζεται για τη θεραπεία των ανθρώπων που ζητούν τη βοήθειά του έχοντας κάνει αμέτρητες αποδεδειγμένες ολοκληρωτικές θεραπείες.

 

Με μια μεγάλη συζήτηση για την οντολογική φύση του ανθρώπου και πώς όταν την εκφράζουμε είμαστε πραγματικά καλά ολοκληρώσαμε την ομάδα και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη συνάντησή μας.