Φόρτωση ...

Μια ζωή αφιερωμένη στο Έργο

Δεν υπήρχε μέρα που να μην την έβλεπες. Καθημερινή θες; Σαββατοκύριακα, αργίες; Δεν υπήρχε στιγμή που να μην ήξερες ότι θα πεις «Κα Κλαίρη, δεν είμαι καλά…» κι εκείνη αμέσως θα χαμογελάσει, θα σου μιλήσει, θα σε αγκαλιάσει, θα σου κάνει θεραπεία. Κι αν δεν το έλεγες εσύ, θα σε τσάκωνε εκείνη «για έλα δω… τι έχεις καλέ;»


35 χρόνια Όμιλος Εξυπηρετητών φέτος.


35 χρόνια που η κα Κλαίρη καθημερινά παρούσα ήταν εδώ για… κυριολεκτικά τα πάντα. Για οτιδήποτε χρειαστεί κάποιος. Ακόμα και στο σπίτι της το τηλέφωνο δε σταματούσε ποτέ… κάποιος να την ευχαριστήσει για θεραπεία που του έκανε κι έγινε καλά, άλλος για να της πει το πρόβλημά του, συγγραφείς για να τη συγχαρούν για κάποιο νέο της βιβλίο – δόξα τω Θεώ ήταν πολυγραφότατη με 20 βιβλία και άπειρα δοκίμια στο βιογραφικό της.

 


 

Ολόκληρη η ζωή της αφιερωμένη στο έργο του Ομίλου Εξυπηρετητών. Ως Πρόεδρος, ως Πνευματική Θεραπεύτρια, ως συγγραφέας, ως η κα Κλαίρη.


Δόμησε υπό την καθοδήγηση του Δασκάλου το Τμήμα Πνευματικής Θεραπείας, έκανε χιλιάδες θεραπείες στο χώρο μας, εξ αποστάσεως, στα σπίτια των ασθενών, και οργάνωσε την εκπαίδευση των νέων θεραπευτών. Άπειρες είναι οι ευχαριστήριες επιστολές από ανθρώπους που θεραπεύτηκαν ολοκληρωτικά από το πιο απλό μέχρι αυτό που θεωρείται -για κάποιους- ανίατο.

 


 

Άπειρες και οι συναντήσεις, τα ραντεβού, οι ομάδες με άτομα που ήθελαν βοήθεια για να ξεπεράσουν προσωπικά, οικογενειακά και άλλα προβλήματα και που ήθελαν να γνωρίσουν τον εαυτό τους. 

Ποτέ δεν τσιγγουνεύτηκε να μοιραστεί τη γνώση και την εμπειρία που απέκτησε με πολύ μεγάλη εσωτερική εργασία, δίπλα στον ιδρυτή του Ομίλου, τον Δημήτρη Κακαλίδη, Δάσκαλο της Ζωής.


Και η κα Κλαίρη, μαθήτρια σταθερή, απλά και χωρίς πολλά πολλά, ήταν πάντα εκεί.


Να κρατά την πύλη ανοιχτή για όσους θέλουν να περάσουν!