Φόρτωση ...

Το έργο του Ομίλου Εξυπηρετητών παρουσιάστηκε σε συνέντευξη στο Ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι του Λονδίνου

Το έργο και οι δραστηριότητές του Ομίλου Εξυπηρετητών παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη που δώσαμε στο Ελληνικό κανάλι του Λονδίνου Hellenic TV. Ο εξαίρετος δημοσιογράφος, ποιητής και ηθοποιός κος Βασίλης Παναγής μας φιλοξένησε στην εκπομπή του «Πρόσωπα» η οποία προβάλλεται κάθε Κυριακή απόγευμα από τη συχνότητα του Hellenic TV και τον ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς.

 

Η συζήτηση ήταν εφ’ όλης της ύλης για τη φιλοσοφία και τη δράση του Ομίλου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Λονδίνο με την ομάδα μελέτης εαυτού που έχουμε εκεί, με τη διοργάνωση δωρεάν ημερίδων-ομιλιών-παρουσιάσεων αλλά και με τη συμμετοχή μας σε διεθνή συνέδρια. Ακόμα, αναφέρθηκαν οι εκδόσεις Μέγας Σείριος, το Λογοτεχνικό Εργαστήρι και όλες οι δράσεις του Ομίλου και των εκδόσεων, όπως οι δωρεές βιβλίων και η διοργάνωση εκδηλώσεων σχετικών με τη λογοτεχνία.

 

Κεντρικό θέμα ήταν επίσης η εκδήλωση που διοργανώνει ο Όμιλος στις 18 Σεπτεμβρίου 2015 στο Hellenic Centre στο Λονδίνο με θέμα την ανάλυση και εμβάθυνση σε ποιήματα του Κ. Καβάφη και του Α. Σικελιανού μέσα από την προσέγγιση πάνω στην οποία εργαζόμαστε στον Όμιλο.

 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκε επίσης ένα σύντομο βίντεο με τις δραστηριότητές μας το οποίο επιμελήθηκαν μέλη του Ομίλου δίνοντας μια ζωντανή εικόνα των όσων συζητήθηκαν.

 

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης εδώ: