Φόρτωση ...

Η Γιορτή μας για το 2019!

«….η Ζωή είναι ένα διαρκές Θαύμα, και πρέπει να μάθουμε να το ζούμε, πρέπει να μάθουμε να το βιώνουμε. Πώς θα το μάθουμε αυτό, άραγε; Πολύ απλά μέσα από τη σταθερότητα, να παραμένουμε σταθεροί πιστεύοντας στην δυνατότητα του ανθρώπου, πιστεύοντας στο εύρος του ανθρώπου, του ανθρώπινου πνεύματος και πιστεύοντας ότι όλα μπορεί να γίνουν αν παραμείνουμε σταθεροί σ΄αυτό»


Με το μήνυμα αυτό για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε, ο Πρόεδρος του Ομίλου κος Ανδρέας Δρίτσας καλωσόρισε όλους όσους παρευρέθηκαν στη γιορτή μας για το νέο έτος 2019 και έδωσε τον βασικό τόνο της σκέψης και της δράσης μας για φέτος.


Το Θαύμα της κάθε στιγμής λοιπόν! Κάτι που βιώσαμε στην γιορτή μας, σε κάθε χτύπημα του κουδουνιού που ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμα καινούριου φίλου, σε κάθε μοίρασμα μιας καλής συζήτησης, ενός φαγητού ετοιμασμένου με φροντίδα, μιας καινούριας ιδέας που μετατρέπεται σε στόχο και αποτελεί μέρος ενός κοινού, ουσιαστικού, πανανθρώπινου οράματος.


 

Ήταν όλοι τους εδώ! Τα μέλη μας και οι φίλοι που με καλή διάθεση κατέκλυσαν τον Όμιλο, άνθρωποι που έχουν ζητήσει τη βοήθεια μας για πνευματική θεραπεία, καθώς και οι εκλεκτοί μας λογοτέχνες που κάθε χρόνο γιορτάζουν σταθερά μαζί μας.


Αλλά και τα μικρά μας θαυματάκια που υποδέχτηκαν τον Άγιο Βασίλη μαζί με τον καλύτερο βοηθό του γεμάτα ενθουσιασμό για τα δώρα και τη χαρά που τους μοίρασε.


 

Αξίζει να αναφερθούμε και στο βίντεο με την δράση του Ομίλου για την χρονιά που μας πέρασε, το οποίο απέδωσε το ολο και πιο διευρυνόμενο έργο μας με απόλυτη ζωντάνια και πληρότητα.

Γιατί όταν υπάρχει Ομάδα που στηρίζει μέσα από σταθερή θέση και με τις πράξεις της το έργο, το Θαύμα της κάθε στιγμής δημιουργείται, βιώνεται και απλώνεται … έτσι απλά, παντού.


Καλή χρονιά σε όλους! Δύναμη, Αγάπη και Φως για το νέο έτος.