Φόρτωση ...

Με «Στολίδια του ανέμου» γέμισε το βιβλιοπωλείο IANOS στην παρουσίαση του cd μας το Σάββατο 21/1/2012

Η Μαρίζα Αντωνοπούλου, μέλος του Ομίλου, μάγεψε όλο το ακροατήριο που είχε γεμίσει την αίθουσα και μας συνεπήρε με τη θαυμάσια φωνή της και την ερμηνεία της.

 

Ζώντας στην κυριολεξία κάθε στίχο και κάθε νότα των τραγουδιών δημιούργησε μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς που τη συνόδεψαν μια ατμόσφαιρα γεμάτη μελωδίες και εικόνες της ίδιας της ζωής.

 

Η κα Π. Κωστοπέτρου, υπεύθυνη του Ομίλου, μίλησε για την πορεία της δημιουργίας του cd και η κα Νινόν Δημητριάδου-Καμπούρη, μονωδός της όπερας και ποιήτρια-λογοτέχνης, την οποία ευχαριστούμε θερμά, έκανε μια ουσιαστική και μεστή παρουσίαση με πολλή αγάπη για το cd και τους συντελεστές του.

 

 

Ευχαριστούμε, επίσης, τον κ. Β. Χατζηιακώβου, διευθυντή του βιβλιοπωλείου IANOS, ο οποίος συντόνισε την εκδήλωση, τον κ. Γιάννη Γλέζο, καταξιωμένο συνθέτη και πρόεδρο της Πολιτιστικής δράσης ΕΜΣΕ για την παραγωγή του cd και τα θερμά του λόγια καθώς και τους μουσικούς που έπαιξαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση: τον Ευγένιο Μπένση, τσελίστα και μέλος του Ομίλου, και τους Παντελή Πετρίδη στο πιάνο και Σπύρο Νεόφυτο στην κιθάρα.