Φόρτωση ...

Το βιβλίο του Δημήτρη Κακαλίδη "Η Αποκάλυψη της Οντότητας" κυκλοφορεί και στα Αγγλικά!

 

Σας παρουσιάζουμε την Αγγλική έκδοση του βιβλίου "Η Αποκάλυψη της Οντότητας", παρέχοντας έτσι και στο αγγλόφωνο αναγνωστικό κοινό τη δυνατότητα να μυηθεί σε αλήθειες πανανθρώπινες και διαχρονικές της διδασκαλίας του σύγχρονου φιλόσοφου Δημήτρη Κακαλίδη.

 

Σοφία που αποτυπώνεται με λογοτεχνική αρτιότητα σε μια πολυτελή έκδοση διακοσμημένη με έγχρωμη εικονογράφηση εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ιαπωνική και ευρύτερη απωανατολική ζωγραφική -γνωστή ως τεχνική της μελάνης-, όπου οι μορφές, εφήμερες και αρχαίες συνάμα, απεικονίζονται ρέουσες, ιδέες θαρρείς από τη μήτρα ηρακλείτειας θεώρησης. Κι αυτό είναι ένα επιπλέον μήνυμα που επιχειρεί να κοινωνήσει η συγκεκριμένη έκδοση, αναδεικνύοντας και διατρανώνοντας τον ισχυρισμό της ομοιογένειας. Άλλωστε, η οικουμενικότητα και διαχρονικότητα της διδασκαλίας που βρίσκεται στις σελίδες του βιβλίου οφείλεται στη σύνθεση κάθε έκφρασης του πνεύματος από κάθε συντεταγμένη στο χώρο και τον χρόνο.

 

Έτσι, με την ίδια απλή ροή της εστίασης στο αιώνιο τώρα και εγκαταλείποντας σε αυτήν τον εαυτό μας, βιώνουμε τον ευδαιμονικό Λόγο της Αποκάλυψης της Οντότητας. Λόγος που μας θρέφει και μας ελευθερώνει καθώς κυλάει απρόσκοπτα, έστω και μόνον ως ήχος πέρα από κάθε κατανόηση, μέσα μας. Μιας αποκάλυψης που πλημμυρίζει το είναι και το αέναο γίγνεσθαι του σύμπαντος κόσμου.