Φόρτωση ...

Το Λογοτεχνικό μας Εργαστήρι

Αγαπητοί φίλοι,

 

Μέσα από την πολύχρονη παρουσία μας στα ελληνικά γράμματα έχουμε γνωριστεί με αξιόλογους ποιητές και λογοτέχνες αλλά και πολλούς ανθρώπους που απλά αγαπούν να γράφουν, να διαβάζουν, να μελετούν φιλοσοφία και να εκφράζονται μέσα από την Τέχνη.

 

 

Δημιουργήσαμε λοιπόν το Λογοτεχνικό μας Εργαστήρι, με σκοπό να αποτελέσει έναν κοινό τόπο για όλους εμάς. Έναν τόπο μάθησης, έκφρασης, αλλά κυρίως έναν τόπο διαλεκτικής, παλέματος και σύνθεσης των ιδεών, ώστε να φτάσουμε τελικά στη βαθύτερη αλήθεια των πραγμάτων και στη χαρά της δημιουργίας.

 

Το Λογοτεχνικό Εργαστήρι έχει σκοπό:

  • Να εμβαθύνουμε στην ποίηση και τη λογοτεχνία, να τις μελετήσουμε και να διδαχθούμε από αυτές.

  • Να έχουμε ένα χώρο συνάντησης για όλους όσους αγαπούν να διαβάζουν και να γράφουν, για όλους τους φίλους του βιβλίου.

  • Να ανταλλάξουμε ιδέες και σκέψεις. Γνώσεις, εμπειρίες και οραματισμούς.

 

Θα φιλοξενεί ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών για ομιλίες και συζητήσεις και θα διοργανώνει παρουσιάσεις του έργου σύγχρονων ελλήνων ποιητών και λογοτεχνών. Θα πραγματοποιεί ομάδες ανάλυσης και συγγραφής ποίησης και θα συνθέτει τον ποιητικό λόγο με άλλες μορφές Τέχνης, όπως το θέατρο, η μουσική και ο χορός.

 

Το Λογοτεχνικό μας Εργαστήρι έχει έρθει ήδη σε επαφή με ανθρώπους του πνεύματος της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού και έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων και παρουσιάσεων. Συζητά με την ελληνική ομογένεια στην Αργεντινή αλλά και με λογοτεχνικές ομάδες στην Αγγλία για να παρουσιάσουμε το έργο μας εκεί και να συμμετέχουμε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

 

Σας περιμένουμε στο Εργαστήρι μας για συναντήσεις γεμάτες ποίηση!

 

Διαβάστε περισσότερα:

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 2102015194, 2102230864