Φόρτωση ...

«…χωρίς την αγάπη από την αγαθή καρδιά και σκέψη του Ομίλου τίποτα δεν θα είχε νόημα…»

Ο Michael Kwaku Kesse Somuah, ποιητής από την Γκάνα και μέλος του Λογοτεχνικού μας Εργαστηρίου, βραβεύτηκε πρόσφατα από τον πρόεδρο της Γκάνα. Στην τελετή απονομής μας ευχαρίστησε και μας αφιέρωσε το βραβείο του. Ο Michael κέρδισε επίσης το παγκόσμιο βραβείο World Youth Empowered Poet from Ghana στον Καναδά και το αφιέρωσε στον Όμιλο Εξυπηρετητών, υπό την αιγίδα του οποίου βρίσκονται οι Εκδόσεις μας.

 

Ο Michael γνώρισε το έργο του Ομίλου και της λογοτεχνικής μας ομάδας και εμπνεύστηκε από αυτό. Έχει ταξιδέψει από την Γκάνα ειδικά για να παρακολουθήσει το διεθνές μας σεμινάριο και να επισκεφτεί τον Όμιλο, «την οικογένειά του», όπως μας αποκαλεί. Επίσης, μας έχει προσκαλέσει στη γενέτειρά του για να διοργανώσουμε ημέρες τέχνης, ομιλίες και εκδηλώσεις, όπου θα παρουσιάσουμε το έργο μας και θα γνωρίσουμε καλλιτέχνες της Γκάνα.

 

Όπως λέει και ο ίδιος:

 

«Αγαπημένη μου Εύη και οικογένειά μου του Ομίλου, μου λείπετε τόσο πολύ! Ευγενικές ψυχές της Αθήνας, στέλνω επίσης τις θερμές ευχές μου στον Ανδρέα, τη Βασιλική Εργαζάκη, το Χρήστο, την Παρασκευή, τον Ade, σε όλους!

 

Παρακαλώ ενημερώστε την οικογένειά μου ότι ο γιος τους κέρδισε το βραβείο World Poetry Youth Empowered Poet Award for Ghana σε παγκόσμιο διαγωνισμό για νέους ποιητές στον Καναδά. Είναι για τον Όμιλο. Πρόκειται να ταξιδέψω τον Απρίλη για την εκδήλωση. Χωρίς την αγάπη από την αγαθή καρδιά και σκέψη του Ομίλου τίποτα δεν θα είχε νόημα. Σας αγαπώ τόσο πολύ!

 

Χαιρετισμούς από τους γονείς και τα αδέλφια μου. Ελπίζω να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί σύντομα!

Michael»


 

Με πολύ αγάπη του ευχόμαστε να συνεχίσει να υπηρετεί με τόση θέρμη την ποίηση και να έχει ακόμα περισσότερες βραβεύσεις!

 

Διαβάστε περισσότερα: