Φόρτωση ...

Μια γραμμή και μια τελεία κι είναι Θαύμα η ιστορία!


Τιμή: 12.00

Αν ψάξετε στον Παραμυθοχάρτη, δυο παγωτά πιο πάνω και μια κωλοτούμπα δεξιά, κάπου εκεί, δίπλα στη Χώρα των Θαυμάτων, θα ανακαλύψετε μια άλλη Πολιτεία. Μια Πολιτεία αληθινά αξιοθαύμαστη! Την περίφημη Πολιτεία των Ουάου! Εκεί όπου όλα κυλούν πραγματικά θαυμάσια μέχρι που… κάτι περίεργο συμβαίνει!

 

Τι όνειρο να είδε άραγε ο ήρωας της ιστορίας μας; Και τι ψάχνει να βρει; Ξέρει άραγε κανείς να του απαντήσει; Η αναζήτησή του θα οδηγήσει τα βήματά του στο Σπίτι του Σοφού. Θα μπει μέσα άραγε; Και αν μπει, τι θα συναντήσει;

 

Αυτά και άλλα πολλά που αξίζει να θαυμάσει κανείς, θα διαβάσετε στο βιβλίο αυτό, που ίσως τελικά και να έπρεπε να έχει το σχήμα… θαυμαστικού!

 

Το παιδικό παραμύθι “Μια Γραμμή και μια Τελεία κι είναι Θαύμα η ιστορία”, μετά από δύο χρόνια που παιζόταν από την Θεατρική μας Ομάδα σε χώρους φιλοξενίας και φροντίδας παιδιών, ήρθε η ώρα να ταξιδέψει σε κάθε σπίτι με μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά.

 

Το παραμύθι αφηγείται μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού μία θαυμαστή, περιπετειώδη αναζήτηση. Ποτέ, όμως, ο ήρωάς μας δεν φανταζόταν πόσο… μέσα του ήταν αυτό που λαχταρούσε. Πάντα το μάγευαν οι πλανήτες, τ’ άστρα κι οι Γαλαξίες και όνειρό του ήταν να ταξιδέψει εκεί μια μέρα! Τα κατάφερε τελικά και πώς;

 

Ας το ανακαλύψουμε!

 

Το δημοφιλές και αγαπημένο των μικρών (και μεγάλων!!!) Θαυμάτων τηλεοπτικό κανάλι Nickelodeon, φιλοξενεί το παραμύθι μας "Μια Γραμμή και μια Τελεία κι είναι Θαύμα η Ιστορία!" με ένα πολύ όμορφο διαφημιστικό σποτάκι!

Δείτε το εδώ!